موسسه حقوقی و آموزشی فرهنگ تفاهم

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

مشاوره حقوقی 02154764

وکیل شرکت
وکیل شرکت

وکیل شرکت

وکیل شرکت در معنای عام به وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود که دانش‌آموخته حقوق و دارای مدرک پایه یک می‌باشد.

او مانند سایر وکلای دادگستری نسبت به‌تمامی امور حقوقی و کیفری آگاهی دارد؛ ولی حرفه و تخصص خود را بیشتر در حوزه‌های مربوط به تجارت و مصادیق آن که شامل بحث شرکت‌های تجاری می‌شود، گذاشته است.

از آن جایی که شرکت‌ها طبق قانون انواع متفاوتی دارند و خود این تنوع می‌تواند آغازگر بروز اختلافات و مطرح شدن مسائلی برای اعضای شرکت‌ها بشود نیاز به گرفتن مشاوره از یک وکیل شرکت که آگاهی کاملی از قوانین تجارتی دارد بسیار مورد نیاز خواهد بود.

تماس با وکلای پایه یک دادگستری در مورد وکیل شرکت

در واقع نیاز مراجعه به وکیل شرکت‌ها به‌صرف تخصص و آگاهی است که او در خصوص مسائلی همچون قوانین شرکت‌ها تنظیم قرارداد های اصولی تجاری، شناخت حقوق سهام‌داران، نحوه تشکیل مجامع عمومی، شناخت کامل از رویه‌های اداره ثبت شرکت‌ها دارد.

از این رو توصیه ما به شما این است که اگر دارای شرکت تجاری هستید، برای جلوگیری از مشکلاتی که به‌صرف عدم آگاهی ممکن است در آینده رخ بدهد، با وکیل متخصص شرکت‌های تجاری گفت‌وگو داشته و وکالت امور مربوط به شرکت خود را به او بسپارید، شاید در ظاهر این امر عملی هزینه بر به نظر بیاید؛ اما در واقع از خسارت‌های مالی سنگین در آینده جلوگیری می‌نماید.

بهترین وکیل شرکت در تهران

شما می‌توانید در خصوص مشکلات پیش‌آمده ناشی از دعاوی مربوط به شرکت‌ها که بین اعضای شرکت و سهام‌داران رخ می‌دهد و سایر امور مربوطه با وکیل شرکت متخصص در امور حقوقی و مدنی مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین و حقوق مربوط به این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید که در صورت نیاز با انعقاد قرارداد وکالت از وکیل شرکت متخصص در این حوزه یاری بطلبید چرا که انتخاب وکیل پایه یک دادگستری درست در این زمینه می‌تواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حق شما باشد چرا که وکیل شرکت مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم به‌صرف تخصص و تجربه بالایی که زمینه شرکت‌های تجاری و مسائل مالی مربوط به آن‌ها دارد می‌تواند با رعایت استانداردهای مربوطه در خصوص مسائل مربوط به شرکت‌ها اقدامات لازم را انجام دهد.

انواع شرکت های تجاری

وکیل شرکت بیان می‌دارد که مطابق ماده ۲۰ قانون تجارت شرکت‌های تجاری به چند قسم تقسیم می‌شوند:

  • شرکت سهامی
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت تضامنی
  • شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
  • شرکت نسبی
  • شرکت تعاونی

شرکت سهامی: مطابق آن چه در قانون تجارت آمده به شرکتی گفته می‌شود که سرمایه آن به سهام تقسیم گشته و مسئولیت افرادی که سهم دارند صرفاً محدود به مقدار سهمی است که آن‌ها در آن شرکت دارند، شرکت سهامی به‌عنوان شرکت بازرگانی معرفی می‌شود؛ ولی ممکن است اموری که به آن می‌پردازد در حوزه مسائل بازرگانی نباشد.

شرکت با مسئولیت محدود: این نوع از شرکت به شکلی است که توسط دو یا چندین نفر برای مسائل تجاری تشکیل شده و هر شخص تنها به میزانی که سرمایه دارد در شرکت دارای تعهد و مسئولیت می‌باشد.

شرکت تضامنی: قانون تجارت شرکت تضامنی را شرکتی می‌داند که بین دو تا چندین نفر به منظور امور تجارتی تشکیل شده است و افرادی که در آن شرکت حضور دارند دارای مسئولیت تضامنی هستند و اگر دارایی شرکت کافی برای پرداخت طلب نباشد هرکدام از شرکا برای پرداخت آن قرض مسئول هستند.

شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی: شرکت مختلط سهامی حالتی است که در آن سرمایه موجود در شرکت به شکل سهام و یا قطعات سهام متساوی القیمه می‌باشد و مسئولیت شرکا تا حدی است که در آن شرکت سهم دارند.

شرکت مختلط غیر سهامی حالتی است که بین یک یا چند شریک ضامن با چند شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل گردیده است.

شرکت نسبی: در این نوع شرکت که عنوان تجارتی دارد بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هرکدام از آن‌ها صرفاً به میزان سرمایه‌ای می‌باشد که در شرکت آورده‌اند.

شرکت تعاونی: بین صاحبان حرفه تشکیل می‌گردد و شرکای این شرکت شغل خود را به منظور تولید و فروش اجناس بکار می‌برند.

وکلا پایه یک دادگستری

انواع شرکت ها

وکیل شرکت بیان می‌دارد که شرکت ها به دو دسته تجاری و حقوقی یا مدنی تقسیم می‌شوند. شرکتی که باهدف انجام اعمال تجاری تشکیل شود و تحت عناوین هفت‌گانه موجود در ماده ۲۰ قانون تجارت باشد شرکت تجاری است. در غیر این صورت شرکت، مدنی یا حقوقی نام می‌گیرد که در قانون مدنی به آن پرداخته شده است.

 

تفاوت‌های شرکت تجاری با شرکت مدنی یا حقوقی

  • شرکت مدنی به هیچ عنوان دارای شخصیت مستقل از اعضای خود و تشکیل دهندگان نیست در صورتی که شرکت تجاری شخصیت حقوقی کاملاً مستقلی از تشکیل دهندگان دارد؛ بنابراین سرمایه و اموال و حقوق و تکالیفش هم کاملاً از سرمایه‌گذاران جداست.
  • تقسیم سود و زیان بین سرمایه‌گذاران بستگی به نوع شرکت تجاری دارد و دارای نسبت‌های متفاوتی است. در شرکت مدنی همواره تقسیم سود و زیان بین شرکا به نسبت سهم خواهد بود.
  • شرکت مدنی اگر دارای دو شریک باشد برای تشکیل شراکت کافی است؛ اما در بعضی از انواع شرکت‌های تجاری برای این که شرکت به‌درستی تشکیل شود وجود حداقل ۳ شریک الزامی است.
  • شرکت مدنی دارای اقامتگاه و تابعیت نیست و برای دعاوی مرتبط با آن باید به شرکا رجوع کرد، اما شرکت تجاری از آن جا که شخصیت حقوقی مستقل دارد، دارای اقامتگاه و تابعیت مستقل از سرمایه‌گذاران نیز هست.
  • شرکت تجاری آگاهانه و به طور کاملاً ارادی توسط سرمایه‌گذاران تشکیل می‌شود؛ اما شرکت مدنی ممکن است بدون اراده شرکا ایجاد شود. مثلاً ماترک برای وراث، نوعی شراکت مدنی ایجاد می‌کند.
  • مسئولیت شرکا در شرکت‌های تجاری مختلف، طبق قانون دارای معیارهای متفاوتی است؛ اما مسئولیت شرکا در شرکت مدنی به طور جمعی نیست و هر یک منفرداً دارای مسئولیت هستند.
  • شرکت مدنی برای تشکیل، نیاز به ثبت در دفتر ثبت شرکت ها ندارد در حالی که شرکت‌های تجاری زمانی شخصیت مستقل حقوقی پیدا می‌کنند و می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند که در دفتر ثبت شرکت ها نامشان به ثبت برسد.

انواع شرکت سهامی

وکیل شرکت ها بیان می‌دارد که مطابق ماده ۴ قانون تجارت این نوع از شرکت ها به دو قسم تقسیم می‌شوند:

  • نوع اول حالتی است که قسمتی از سرمایه شرکت از طریق فروش سهم به مردم تأمین می‌گردد که به آن سهامی عام می‌گویند.
  • نوع دوم حالتی است که تمام سرمایه شرکت توسط افرادی که آن را تأسیس کرده‌اند تأمین می‌گردد که به آن سهامی خاص می‌گویند.

وظایف وکیل شرکت ها

  • وکیل در جلسات شرکت و مجامع عمومی حضور پیدا می‌کند
  • مهارت در تنظیم قرارداد های داخلی و بین‌المللی و رفع نواقص موجود در آن‌ها برای کاهش بروز مشکلات در آینده
  • حضور مستمر در تمامی مراحل دعاوی ناشی از اختلافات شرکت ها
  • تبحر و تخصص در خصوص ارائه مشاوره به شرکا برای پیشبرد اهداف شرکت و حل اختلافات
  • تنظیم هر نوع دادخواست و شکواییه اصولی و تخصصی متناسب با اختلاف پیش‌آمده

هزینه وکیل شرکت ها چقدر می‌باشد؟

در بحث حق‌الوکاله وکیل شرکت ها مواردی باید حتماً مدنظر قرار بگیرد به این صورت که چون در بحث شرکت ها صرفاً ایجاد مشکل عاملی برای  دریافت مشاوره از وکیل نمی‌باشد و شرکای یک شرکت با هر ماهیتی می‌توانند از ابتدای تشکیل شرکت از وکیل شرکت ها بهره ببرند تا از بروز مشکل در آینده جلوگیری نمایند و یا اگر مشکلاتی رخ داد بتوانند با استفاده از مشاوره‌های وکیل شرکت به‌درستی آن را حل نمایند میزان حق‌الوکاله وکیل نیز تغییر می‌نماید و تعرفه و قانون خاصی در خصوص تعیین این هزینه وجود ندارد و وکیل و شرکا می‌توانند با یکدیگر در خصوص دستمزد توافقات لازم را انجام دهند.

از این رو شما می‌توانید با مراجعه به مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم و مشاوره با وکیل مجموعه و شرح مشکل خود ضمن دریافت مشاوره از میزان حق‌الوکاله وکیل آگاهی پیدا نمایید.

مزایای مشاوره با وکیل شرکت در مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم

از مزایای مشاوره با وکیل شرکت متخصص که وکیل پایه یک دادگستری می‌باشد این است که وکیل شرکت ازآن‌جهت که نسبت به‌تمامی قوانین حقوقی مربوط به انواع شرکت‌ها اعم از قانون تجارت اطلاعات کامل و جامع دارد می‌تواند اشخاص ذی‌نفع را  به هر صورت و به بهترین شکل به طرق مختلف به‌صورت حضوری و تلفنی راهنمایی کند و راه‌هایی را که فرد می‌تواند با قدم گذاشتن در آن به بهترین شکل به حق خود برسد به او بازگو نماید؛  پیشنهاد ما برای شما این است که حتماً با وکیل شرکت متخصص که در  تمامی زمینه‌های مربوط به شرکت ها و قوانین آن آگاهی دارد صحبت نمایید.

در واقع مشاوره با وکیل شرکت مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم می‌تواند در هر مرحله‌ای اعم از ثبت شرکت تا زمانی که یک شرکت تأسیس شده و در خصوص مسائل مربوط به آن احتیاج به راهنمایی دارند افراد را مورد یاری قرار دهد.

وکلا پایه یک دادگستری

سوالات متداول وکیل شرکت

در شرکت مدنی بحث ورشکستگی و تصفیه وجود دارد؟

خیر در شرکت مدنی بر خلاف شرکت تجاری بحث ورشکستگی وجود ندارد.

 

در شرکت مدنی صرفاً فعالیت‌های تجاری باید انجام شود؟

خیر در شرکت مدنی فعالیت و قراردادهای صورت گرفته ماهیت غیرتجاری دارد و مانند شرکت تجاری قرارداد تجاری رکن اصلی آن نمی‌باشد.

 

شرکت سهامی با چند نفر تشکیل می‌شود؟

یک شرکت سهامی باید به صورتی باشد که تعداد اعضای آن از سه نفر کم‌تر نباشند.

 

شرکت تجاری و مدنی هرکدام تابع چه قوانینی هستند؟

شرکت تجاری تابع قانون تجارت و شرکت مدنی تابع قانون مدنی می‌باشد و موادی در این خصوص به آن‌ها اختصاص داده شده است.

 

انتقال سهام در شرکت تضامنی بدون دریافت رضایت شرکا امکان‌پذیر است؟

خیر هیچ‌کدام از شرکا نمی‌تواند بدون رضایت تمام شرکا سهم خود را به فرد دیگر منتقل نماید.

 

در شرکت مختلط غیر سهامی چه شریکی باید تمام بدهکاری‌ها را پرداخت نماید؟

شریکی که ضامن می‌باشد مسئول پرداخت کل بدهی‌ها می‌باشد به این معنا که اگر بدهی مازاد بر دارایی شرکت باشد باز هم مسئول می‌باشد؛ ولی شریک با مسئولیت محدود صرفاً تا میزان سرمایه شرکت مسئول است.

 

انحلال شرکت سهامی به چه شکلی امکان پذیر است؟

شرکت سهامی به چند شکل قابل انحلال می باشد این انحلال می تواند به صورت قهری، تصمیم مجمع عمومی و به حکم دادگاه صورت بگیرد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

جرائم اینترنتی چیست؟

در واقع جرائم اینترنتی به جرائمی گفته می‌شود که در بستر اینترنت انجام می‌گردد در واقع فرد مجرم با استفاده از کامپیوتر یا تلفن همراه فعل جرم را انجام می‌دهد.

ادامه‌ی مطلب »