” موسسه حقوقی و داوری فرهنگ تفاهم” محصول تجارب ارزنده سالیان متمادی حقوق دانان مجرب، برنامه ریزان موفق و مشاوران خوش فکری است که با وفاداری به اصول اساسی و حرفه ای درون سازمانی و روش های علمی تلاش می کنند تا با ارائه بهترین خدمات و با توجه به: هزینه ها, فرصت و زمان, مشکلات و تنگناهای زندگی افراد,تکنولوژی برتر اداری,اصول ممتاز مشاوره ای و اطلاع رسانی مسئولانه,پشتیبانی متعهدانه ، افراد جویای مشاوره ها و خدمات حقوقی را به بهترین شیوه و بدون نگرانی کمک کنند تا با آرامش و آسایش بیشترو بصورت میانبرترو سریع تر به نتایج مورد نظرشان برساند. “”مدیریت و کارکنان موسسه حقوقی و داوری فرهنگ تفاهم “” بدان امید و آرزو می مانند و متعهدانه تلاش مینمایند.
وکیل ملکی کیست؟
وکیل ملکی وکیل پایه یک دادگستری است که نسبت بهتمامی امور مربوط به ملک دارای تخصص و تبحر خاصی است . وکیل ملکی متخصص در تمامی زمینههایی که مربوط به دعاوی اموال غیرمنقول میباشد.
وکیل ملکی دارای آگاهی و تجربههای فراوان میباشد، به همین دلیل زمانی که شما در خصوص مسائل ملکی که بسیار مباحث گستردهای دارند به مشکل میخورید خیلی بهتر است که با یک وکیل ملکی در این خصوص مشورت نمایید.
بهترین وکیل ملکی در تهران
شما میتوانید در خصوص مشکلات پیشآمده ناشی از دعاوی مربوط به اموال غیرمنقول و امور مربوط به آن با وکیل ملکی متخصص در امور حقوقی و کیفری مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین و حقوق مربوط به این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید که در صورت نیاز با انعقاد قرارداد وکالت از وکیل ملکی تهران متخصص در این حوزه یاری بطلبید چرا که انتخاب وکیل پایه یک دادگستری درست در زمینه دعاوی ملکی میتواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حق شما باشد.
دعاوی ملکی
دعاوی ملکی با توجه به گستردگی که در حقوق ایران دارند و پربحثترین پروندههای حقوقی در مراجع قضایی کیفری و حقوقی محسوب میشوند به انواع متفاوتی تقسیم شدهاند و رسیدگی به آنها با توجه به گسترده بودنشان و این که به شکلی بهتر و تخصصیتر مورد رسیدگی توسط مراجع قضایی صالح واقع شوند در این جا، این تقسیمبندی در خصوص دعاوی ملکی خیلی خوب به نظر میرسد.
در اینجا ما دعاوی ملکی را به سه قسم تقسیم مینماییم:
- دعاوی ملکی حقوقی
- دعاوی ملکی کیفری
- دعاوی ملکی ثبتی
وکلای موسسه حقوقی آموزشی فرهنگ تفاهم





وظایف وکیل ملکی چیست؟
- هر وکیلی بنا به تخصص و مهارت خود در زمینههای مختلف حقوقی دارای وظایف مربوط به همان موضوع است. وکیل ملکی متخصص نیز از این قاعده مستثنی نمیباشد. وکیل ملکی باید اطلاعات کافی و لازم در رابطه با مسائل و موضوعات ملکی را داشته باشد. تا بتواند از پس پرونده های مربوطه برآید. معذلک از اولین وظایف وکیل ملکی کسب تسلط و تبحر در موارد مربوطه میباشد.
- وظیفه مهم وکیل ملکی اقدام به موقع در موضوعات پرونده های دعاوی ملکی میباشد. به این جهت که در دعاوی ملکی و مسائل آن زمان اقدامات قانونی بسیار مهم است. اگر در فرصتهای مناسب شروع به اقدامات لازم نشود چه بسا که نتایج زیانبار و جبران ناپذیری بر افراد وارد آید؛ بنابراین وظیفه وکیل ملکی این است که در زمانهای مناسب به اقدامات لازم بپردازد تا موکل متضرر نگردد.
- علاوه بر موارد فوق، وکیل ملکی میبایست کلیه اطلاعات لازم ملک را کسب کرده و مدارک مربوط به موضوع را جمعآوری نماید. چرا که در موضوعات ملکی مدارک و اطلاعات آن بسیار مهم و در اقدامات لازم تأثیرگذار میباشد. وکیل ملکی باید تجربه انجام امور مربوط به دعاوی ملکی را داشته باشد. وکلای دادگستری میتوانند در تمامی دعاوی اعم از خانواده، کیفری و حقوقی وکالت کنند. اما موضوعات مربوط به دعاوی ملکی علیرغم سواد حقوقی وکیل، نیاز مبرم به تجربه بالا در خصوص انجام امور ملکی دارد. از وظایف دیگر وکیل ملکی باید به حفظ آرامش و خونسردی در برخورد با مسائل و مشکلات مربوطه است. تا بتواند با تمرکز لازم از این مباحث به سلامت عبور کند.
دعاوی ملکی حقوقی و کیفری
به آن دسته از دعاوی ملکی گفته میشود که در دادگاههای حقوقی به آنها رسیدگی میشود و حکم صادره از جانب قاضی معمولاً به جهت پرداخت خسارت است و جنبه کیفری و مجازات حبس ندارد و حقوق ایران برای حل دعاوی مطروحه از این باب قوانینی را تعیین و مطابق با آن به این دعاوی ملکی رسیدگی میکند.
از انواع دعاوی ملکی حقوقی به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد و چند مورد از آنها را که بیشتر در محاکم قضایی مطرح میشوند را به شکل ساده و قابلفهم به شما توضیح میدهیم تا به بهترین صورت آن را درک کنید و اگر مشکل شما با نوع دعوای حقوقی مطرح شده یکی بود میتوانید با وکیل ملکی متخصص در این خصوص صحبت کنید و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
- دعوای الزام به تحویل ملک
- دعوای الزام به تنظیم سند رسمی
- دعوای خلع ید
- دعوای رفع تصرف عدوانی
- دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق
- دعوای فک رهن
دعاوی کیفری به آن دسته از دعاوی ملکی گفته میشود که در دادگاههای کیفری صالح به آنها و حکم صادر شده از طرف قاضی به جهت خسارت حقوقی نیست و جنبه کیفری دارد و مجازات آن حبس است که در حقوق نیز قوانینی در این خصوص ایجاد شده است.
از انواع دعاوی کیفری ملکی به سه مورد از مواردی که زیاد رخ میدهند اشاره خواهیم کرد و یک مورد از آنها را که بیشتر در محاکم قضایی مطرح میشود را به شکل ساده و قابلفهم به شما توضیح میدهیم تا به بهترین شکل آن را درک کنید و اگر مشکل شما با نوع دعوای کیفری مطرح شده یکی بود میتوانید با وکیل ملکی در این خصوص صحبت کنید و راهنماییهای لازم را دریافت کنید.
- دعوای کلاهبرداری در خرید و فروش
- دعوای جعل سند ملک
- دعوای خیانت در امانت
