وکیل ملکی
وکیل ملکی

وکیل ملکی کیست؟

 وکیل ملکی ، وکیل پایه یک دادگستری است که نسبت به‌ تمامی امور مربوط به ملک دارای تخصص و تبحر خاصی است. 

 این وکیل متبحر دارای آگاهی و تجربه‌های فراوان می‌باشد، به همین دلیل زمانی که شما در خصوص مسائل ملکی که بسیار مباحث گسترده‌ای دارند به مشکل می‌خورید خیلی بهتر است که با بهترین وکیل ملکی در این خصوص مشورت نماید.

تماس با وکلای پایه یک دادگستری در مورد بهترین وکیل ملکی تهران

 عدم اطلاع از نحوه مناسب اقدام قانونی  موجب می‌شود که ما از همان ابتدا و بعضاً نیمه راه با شکست مواجه شده و نتوانیم به حق مسلم خود برسیم و متحمل هزینه‌های مربوط به دادرسی و خسارات وارده شویم. بنابذابن بهتر است در این خصوص با یک وکیل ملکی متخصص مشورت نماییم تا بتوانیم بهترین اقدام را حل مشکل داشته باشیم.

یک وکیل ملکی می‌تواند در مسائل مختلف مربوط به املاک به شما کمک کند، از جمله:

خرید و فروش ملک:

این شخص می‌تواند به شما در خرید و فروش ملک کمک کند و در این فرآیند از مشکلات حقوقی جلوگیری کند. وی می‌تواند در امور نقل و انتقال مالکیت، بررسی قرارداد فروش و خرید و تهیه اسناد و مدارک لازم کمک کند.

اجاره ملک:

وکیل ملکی می‌تواند در مسائل مربوط به اجاره ملک از جمله در بررسی و تهیه قرارداد اجاره، توافق شرایط اجاره و حل مشکلات پیش‌آمده به شما کمک کند.

حل اختلافات:

وکیل ملکی می‌تواند به شما در حل اختلافات مربوط ملک از جمله در مسائل مربوط به اعتراضات و دعاوی مربوط به ملک به شما کمک نماید.

وظایف وکیل ملکی چیست؟

اقدام به موقع در موضوع پرونده های دعاوی ملکی از جمله وظایف مهم وکیل ملکی می‌باشد. به این جهت که در دعاوی ملکی و مسائل آن زمان اقدامات قانونی بسیار مهم است. اگر در فرصت‌های مناسب شروع به اقدامات لازم نشود چه بسا که نتایج زیان‌بار و جبران ناپذیری بر افراد وارد آید. بنابراین وظیفه وکیل ملکی این است که در زمان‌های مناسب به اقدامات لازم بپردازد تا موکل متضرر نگردد.

علاوه بر موارد فوق، وکیل ملکی

  • می‌بایست کلیه اطلاعات لازم ملک را کسب کرده و مدارک مربوط به موضوع را جمع‌آوری نماید. چرا که در موضوعات ملکی مدارک و اطلاعات آن بسیار مهم و در اقدامات لازم تأثیرگذار می‌باشد. وکیل ملکی باید تجربه انجام امور مربوط به دعاوی ملکی را داشته باشد.

تماس با وکلای پایه یک دادگستری در مورد بهترین وکیل ملکی تهران

دعاوی ملکی

دعاوی ملکی با توجه به گستردگی که در حقوق ایران دارند و پربحث‌ترین پرونده‌های حقوقی در مراجع قضایی کیفری و حقوقی محسوب می‌شوند. این نوع از دعاوی به انواع متفاوتی تقسیم شده‌اند و رسیدگی به آن‌ها با توجه به گسترده بودنشان و این که به شکلی بهتر و  تخصصی‌تر مورد رسیدگی توسط مراجع قضایی صالح واقع شوند.

  در این جا، این تقسیم‌بندی در خصوص دعاوی ملکی خیلی خوب به نظر می‌رسد.

در اینجا ما دعاوی ملکی را به سه دسته تقسیم می‌نماییم:

  • دعاوی ملکی حقوقی شامل دعوای الزام به تحویل ملک، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی، دعوای خلع ید، دعوای رفع تصرف عدوانی، دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق، دعوای فک رهن می‌شود.
  • دعاوی ملکی کیفری شامل دعوای کلاهبرداری در خرید و فروش، دعوای جعل سند ملک، دعوای خیانت در امانت می‌شود.
  • دعاوی ملکی ثبتی شامل دعوای افراز ملک، رفع توقیف ملک…می  باشد.تماس با وکلای پایه یک دادگستری

مرجع صالح به رسیدگی دعاوی ملکی

مرجع صالح در خصوص دعاوی ملکی با توجه به ماهیتی که دارند متفاوت هستند، به این شکل که اگر دعاوی ملکی ما ماهیتی حقوقی داشته باشد دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول است.

اگر دعاوی ملکی ماهیتی کیفری داشته باشد دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت به رسیدگی دارد.

  • مثال:
  • در مورد دعوای دستور تخلیه باید به شورای حل اختلاف رجوع کرد. تا از آن جا اقدام به تخلیه مستأجر نمود یا به طور مثال در خصوص دعوی حکم تخلیه یا خلع ید می‌بایست به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک مراجعه کرد.
  • صلاحیت در پرونده‌های ملکی بسیار حائز اهمیت بوده و دادگاه‌ها حساسیت خاصی بر روی آن دارند.

مثلاً: در دعاوی مربوط به تخلفات ملکی در کمیسیون ماده ۱۰۰ در شهرداری رسیدگی می‌گردد. این موضوع را نمی‌توان در دادگاه مطرح نمود. همچنین موارد مربوط به موضوعات کیفری ملکی در دادگاه‌های کیفری قابل طرح است. درنتیجه نمی‌توان صلاحیت رسیدگی مراجع را نادیده گرفت و نکته‌ای که در مورد صلاحیت رسیدگی مراجع وجود دارد این است که محل وقوع ملک مورد دعوی، دارای اهمیت است و  در صلاحیت محلی دعوی، تأثیر به سزایی دارد.

تماس با وکلای پایه یک دادگستری

هزینه وکیل ملکی چقدر است؟

در رابطه با این موضوع که حق‌الوکاله وکیل ملکی متخصص به چه صورتی تعیین می‌شود در ابتدای امر باید بیان کنیم که چیزی که در وهله اول اولویت دارد توافق بین وکیل ملکی و موکل است و میزان حق‌الوکاله می‌تواند در این جا بیشتر و یا حتی کم‌تر از تعرفه‌ای باشد که وجود دارد.

حق‌الوکاله وکیل ملکی متخصص می‌تواند بر اساس یک سری شرایط تغییر نماید که از جمله آن می‌توانیم به میزان حساسیت و گستردگی پرونده مطرح شده اشاره نماییم، هرچقدر یک پرونده از پیچیدگی بیشتری برخوردار باشد حق الوکاله بیشتری تعیین می شود. همچنین تجربه و مهارت وکیل در خصوص دعاوی ملکی می‌تواند، بر روی میزان دستمزدش تأثیر شایانی بگذارد.

 

زمان به نتیجه رسیدن پرونده های ملکی

کلیه دعاوی ملکی و مسائل مربوط به آن دارای مدت زمان مشخص نمی‌باشد، بنابراین نمی‌توان از پیش تعیین کرد که هرکدام از دعاوی ملکی چه مدت زمانی را طی خواهد کرد، اما این نکته حائز اهمیت است که وکیل ملکی یا وکیل دادگستری متخصص در دعاوی ملکی می‌تواند با به‌کارگیری تجربه و تبحر و مهارت خود در به ثمر رسیدن دعاوی ملکی، حداقل زمان ممکن را صرف کند و با استفاده از مهارت‌های خود روند و پروسه دادرسی دعاوی ملکی را در سر موقع و زمان مناسب خود اقدام کرده تا به اطاله دادرسی منجر نگردد.

 

وکیل متخصص ملکی

بهترین وکیل ملکی تهران

با توجه به اینکه تهران شهری بزرگ و پرجمعیت است و تعداد زیادی از وکلا و مشاوران حقوقی در زمینه ملکی در این شهر فعالیت می‌کنند، انتخاب بهترین وکیل ملکی در تهران می‌تواند کاری بسیار سخت و چالش برانگیز باشد.

بهترین وکیل ملکی تهران برای شما، کسی است که تخصص و تجربه کافی در زمینه حقوق ملکی دارد و در جریان آخرین قوانین و مقررات قضایی است. این شخص قابلیت ارائه مشاوره‌های کارآمد و موثر را دارد.

همچنین، بهتر است که وکیلی که انتخاب می‌کنید، دارای مهارت‌های ارتباطی و قدرت مذاکره بالا باشد تا بتواند بهترین نتیجه را برای شما به دست آورد.

در موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم، وکلای مجرب و با تجربه در زمینه حقوق ملکی فعالیت می‌کنند که قادرند بهترین مشاوره‌های حقوقی را در این زمینه ارائه کنند.

این وکلا با آگاهی کامل از آخرین قوانین و مقررات قضایی و داشتن تجربه کافی در زمینه مشاوره و دفاع در دعاوی ملکی، به موکلان خود کمک می‌کنند تا به بهترین نتیجه در دعاوی خود برسند.

مزایا مشاوره با وکیل ملکی موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم

از مزایای مشاوره با وکیل ملکی متخصص موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که یک وکیل پایه یک دادگستری می باشد این است که، وکیل ملکی از آن جهت که نسبت به تمامی قوانین حقوقی و کیفری مربوط به ملک اعم از قانون ۱۰۰ شهرداری اطلاعات کامل و جامع دارد می تواند فردی را که متضرر شده است به بهترین شکل راهنمایی بکند و راه هایی را که فرد می تواند با قدم گذاشتن در آن به بهترین شکل به حق خود برسد به او ارائه نماید. 

پیشنهاد ما برای شما این است که حتما با وکیل ملکی متخصص که در  تمامی زمینه های مربوط به ملک آگاهی دارد مشورت نمایید.

سوالات متداول وکیل ملکی

آیا وکیل ملکی متخصص مؤسسه فرهنگ تفاهم به‌تمامی شهرها خدمات مشاوره ارائه می‌دهد؟

بله وکیل ملکی ما به‌تمامی افراد از هر شهری که هستند به صورت تلفنی و آنلاین مشاوره و یاری می‌دهد.

 

دعاوی مربوط به تخلفات ساختمان در کجا رسیدگی می‌شود؟

به دعاوی که مربوط به تخلفات ملکی هستند تنها در کمیسیون ۱۰۰ شهرداری رسیدگی می‌شود و مرجع دیگری صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد.

 

در کمیسیون ۱۰۰ شهرداری به چه دعاوی رسیدگی می‌شود؟

این کمیسیون مرجعی است که به تخلفات ساختمانی نظیر: نداشتن پروانه ساخت، تغییر کاربری ساختمان، تجاوز به حریم عمومی، عدم رعایت اصول شهرسازی (عدم استحکام بنا) رسیدگی می‌کند.

 

دعاوی ملکی می‌توانند ماهیت کیفری هم داشته باشند؟

بله دعاوی ملکی که مربوط به کلاهبرداری و خیانت در امانت هستند ماهیت کیفری پیدا می‌کنند و در صورت اثبات جرم با مجازات حبس و جزای نقدی همراه هستند.

 

جعل سند از چه روش‌هایی قابل شکایت و پیگیری است؟

جعل سند اصولاً یک دعوای کیفری محسوب می‌شود؛ ولی از طریق حقوقی نیز قابل پیگیری است؛ دعوای کیفری در خصوص درخواست شاکی برای مجازات فرد و دعوای حقوقی به‌منظور درخواست خواهان برای اثبات جعلی بودن سند و ابطال آن است.

 

بین دعوای خلع ید با تخلیه ید تفاوتی وجود دارد؟  

بله دعوای خلع ید زمانی مطرح است که فردی به صورت غاصبانه ملک فرد دیگری را به تصرف خود در بیاورد؛ ولی در تخلیه ید فرد از همان ابتدا غاصب نبوده است و ید او امانی بوده؛ مانند مستأجری که بعد از اتمام زمان اجاره ملک را تخلیه نمی‌کند.

 

تکلیف خریدار مال غیر برای گرفتن خسارت می‌باشد؟

خریدار به‌محض آگاهی از این که ملک خریداری شده مال غیر بوده باید مال را به مالک اصلی برای اثبات حسن‌نیت خود بازگرداند و برای استرداد وجه پرداختی و گرفتن خسارت به کلاهبرداری که ملک را به او فروخته مراجعه کند.

امتیاز این مقاله
۴.۷/۵

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

8 پاسخ

    1. سلام اگر مقررات ساخت و ساز رعایت نشود میتوانید برای جلوگیری از ساخت و ساز به شهرداری مراجعه نمایید.

  1. سلام من به رای دادگاه شعبه حقوقی اعتراض کردم و دادگاه تجدید نظر رای را نقض و دادگاه بدوی را با نظر کارشناسی به قیمت روز جهت کسری متراژ انجام دهند و دادگاه بدوی با توجه به رای دادگاه تجدید نظر رای نهایی صادر کرده و خوانده به آن اعتراض نموده است و دوباره به دادگاه تجدید نظر همان شعبه ارجاع شده است آقا امکان نقض رای هست

    1. سلام وقت بخیر
      درخصوص امکان نقض رای تجدیدنظر باید مدارک شما مشاهده شود برای ارسال مدارک خود و کسب اطلاعات لطفا با شماره موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم ۵۴۷۶۴ -۰۲۱ تماس حاصل نمایید.

  2. با سلام مجدد
    اینجانب ۱۹ سال پیش یک قولنامه صوری در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده و همان روز اصل و نسخه دوم آن را در همان بنگاه امحا کردیم و تنها فتوکپی آن به اداره مالیات ارائه شد الان که فروشنده صوری ۱۰ سال قبل به رحمت خدا رفته نمی دانم آیا آن کپی در آینده می تواند مورد سواستفاده از طرف وراث خریدار صوری قرار گیرد با این توضیح که در متن قولنانه چند شرط نوشته شده بود که مثلا خریدار مبلغی را نقدا تحویل فروشنده کرده و باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغی دیکر را هم بعدا به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده که چه زمانی خریدار بابد به تعهداتش عمل کند صرفا در بخش زمان تحویل ملک از طرف فروشنده به خریدار نوشته شده(روز معامله )

    1. سلام وقت بخیر لطفا برای دریافت مشاوره با این شماره تماس حاصل فرمایید ۰۲۱۵۴۷۶۴

  3. با سسلام
    ی زمین وراثتی سند دار داریم ک شهرداری منطقه ۵ کرج غصب کرده و توش برج و مغازه ساخته.تا سال ۹۴ قرار ب تهاتر شده اما جدیدا قانون جدید دادن ک زمینها متعلق ب شهرداریه و حاضر نیستن مبلغ زمین رو به صاحبانش بدن یا معاوضه کنن!!مشابه ما افراد زیادی هستن ک قادر ب بازپس گیری زمینهاشون نیستن.لطفا راهنمایی کنین چ اقدامی باید انجام بدیم.

  4. سلام بنده یه ملک خریداری کردم ازنزدیکان خودم که ازاعتمادمن سواستفاده کرده بابه نام زدن ملک به شوهرخودش ازمن شکایت وخلع یدگرفتن .سندبه نام شون .بنده فقط شاهددارم وووهرچیزی که لازم به اثبات باشه که سالهست ملک وزندگی میکنم تاالان برای اثباتش هرچی بخوادتهیه میکنم قانونی .فقط سندبه نامم نیست همین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

جرائم اینترنتی چیست؟

در واقع جرائم اینترنتی به جرائمی گفته می‌شود که در بستر اینترنت انجام می‌گردد در واقع فرد مجرم با استفاده از کامپیوتر یا تلفن همراه فعل جرم را انجام می‌دهد.

ادامه‌ی مطلب »